Подходът на Димитър Главчев е сбъркан. Защо трябваше да угажда всекиму.

...
Подходът на Димитър Главчев е сбъркан. Защо трябваше да угажда всекиму.
Коментари Харесай

Коларова за конфронтацията между Калин Стоянов и Живко Коцев: Поставя се въпросът кой ще направи изборите

Подходът на Димитър Главчев е сгрешен. Защо трябваше да угажда всекиму. Защо се търсеше успокоение. Това разяснява политологът Любомир Стефанов в ефира на Българска национална телевизия. 

Той съобщи, че е удовлетворен, че отиваме толкоз постоянно на избори. " Ние бяхме не запомнили опцията да избираме толкоз постоянно ", сподели още той.

По думите му Главчев няма да прави промени в оферти от него състав на Министерски съвет. И добави, че в този длъжностен кабинет всички ще се самоконтролират.

Според социологът Румяна Коларова  Румяна Коларова Доц. доктор Румяна Коларова е родена на 10 юни 1956 година в София. Румяна Коларова е академични признанието на министър председателят в оставка акад. Денков, че от два месеца не е приказвал с министър Стоянов е скандално. 

По думите ѝ в случай че Денков беше внесъл оставката на Стоянов - значи завършек на кабинета. " ПП-ДБ те трябваше да създадат дребни отстъпки. Но те не направиха ", счита тя. 

" Сега в Министерство на вътрешните работи ще има борба сред министър Калин Стоянов и основния секретар Живко Коцев. Сега въпросът е кой ще направи изборите. Сега имаме основен секретар, зад който стои ПП-ДБ и президента, както разбираме от думите на Денков. Това може би значи, че ще имаме почтени избори ", уточни Коларова. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР